magyar  slovensky

Ügyvédi díjszabás

Az ügyvédi munkadíj Ügyfeleink igényeitől illetőleg az elvégzendő tevékenység jellegétől függően az alábbi konstrukciókban kerülhet meghatározásra:

  • óradíjas alapon történő meghatározás illetőleg abban történő megállapodás esetén az ügyfeleink előzetesen tájékoztatást kapnak a feladat ellátásához előreláthatóan szükséges időről.

  • bírósági peres illetőleg nemperes eljárásokban az ügyvédi munkadíj meghatározása történhet a perérték meghatározott százalékában, vagy előre meghatározott fix összegű díj kiegészítve sikerdíjjal.

  • okiratszerkesztések során – különös tekintettel az ingatlanokat érintő okiratok szerkesztésére – a munkadíj alapját az érintett vagyontárgy értéke határozza meg.

  • egyéni igények és hosszabb távú együttműködések kielégítése érdekében lehetőséget nyújtunk átalány díjban történő megállapodásra is.

Szolgáltatásaink

Ezt a honlapot a Komárom-Esztergom Megyei Ügyvédi Kamarában bejegyzett dr. Mayer Imre egyéni ügyvéd tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.

Ezen honlap a Magyar Ügyvédi Kamara az ügyvédi hivatás etikai szabályairól és elvárásairól szóló 5/2008 (XI.27.) MÜK Szabályzattal módosított 8/1999 (III.22.) MÜK Szabályzatban foglaltakra figyelemmel készült.